lauantai 22. huhtikuuta 2017

Sadas kirjoitus ja sata kilsaa



On ollut taas hiukan pidempää paussia blogaamisesta, eikä polkeminenkaan tässä välillä ole ollut hirveän himokasta. Nyt tuli kuitenkin sadanteen merkintään sopiva aihe kun kävin pitkästä aikaa ajamassa satasen. Aikaa siihen meni 3h50 min.

Keli oli tälle kolealle keväälle tyypillinen. Lämpöä oli 2-6 astetta ja ensimmäisen tunnin satoi hiljaksiin vettä. Sen jälkeen oli aurinkoista, mutta muutaman kerran osui päälle raekuuro. Tuulta oli maltilliset 2-3 m/s lännestä.

Matka meni melko mukavasti, joskin syke ei pysynyt aiotulla peruskestävyysalueella vaan karkasi keskialueelle ja ylämäissä korkeammallekin, vaikka tuntemus oli kevyempi. Kahden ja puolen tunnin jälkeen alkoi tuntua myös lihaksissa. Erityisesti niska, hartiat ja alaselkä tuntuivat jumittavan. Selkeästi harjoituksen puutetta. Oli ehkä turhan pitkä lenkki vielä kauden ja kunnon tässä vaiheessa. Selvisin kuitenkin suunnitelman mukaisesti perille asti, vaikka kolmen tunnin jälkeen pitikin jonkin verran puristaa. Palkinnoksi tästä aherruksesta sain "hienon" Strava Gran Fondo-badgen.
April Gran Fondo logo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti