lauantai 23. toukokuuta 2015

Iskarivelhojen taikoja

Huollatin takaiskarin (Fox RP2 DRCV) Fillariosassa tällä viikolla. Aiheena oli ihan normaali määräaikaishuolto ja lisäksi toivoin jotain viritystä, koska tässä uudessa rungossa iskari heijasi aivan liikaa polkiessa eikä propedal-asento auttanut asiaa mitenkään.

Kun sitten vuorokautta myöhemmin noudin iskarin, sain kuulla että propedal oli rikki, öljyt ja ilmat sekoittuneet, DRCV-venttiilin jousi epämuodostunut ja kaiken kaikkiaan viime huollosta aivan liian kauan. Lista oli aika yllättävä, koska olin propedalia lukuunottamatta jousituksen toimintaan aivan tyytyväinen. Se on toki myönnettävä, että huoltoväli oli venähtänyt ihan liian pitkäksi.

Iskari oli kahvilla...

Mutta eipä hätää, Fillariosan iskarivelhot taikoivat kaikki viat kuntoon ilman lisäkorvausta. Virityksenä DRCV:n pienemmän ilmakammion ilmatilaa oli pienennetty, millä saatiin lisää progressiota sekä kantavuutta ja ryhtiä keskialueen joustoon. Tänään kävin testaamassa ja totisesti propedal toimi paremmin kuin koskaan, eikä sisäänpäinvaimennus ollut enää niin hysteerinen kuin aiemmin. Muutama lenkki vielä menee säätöjä hakiessa mutta oikein hyvä siitä tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti