perjantai 23. toukokuuta 2014

Aulanko MTB huomenna

Huomenna pitäisi sitten lähteä vähän kauemmaksi pyöräilemään. Vuorossa on Aulanko MTB-tapahtuma Hämeenlinnassa. Huomisiltapäiväksi ennustetaan 27 asteen hellettä, joten hiki taitaa tulla. Keskiviikkona hankitut kuhmut ovat jo laskeneet, joten sen osalta olen kunnossa. Päivän kunto muuten on arvoitus.

En tunne reittiä ollenkaan, joten en oikein tiedä mitä siltä odottaa. Sen kuitenkin arvaan, ettei ihan samanlaista jumppaa ole tiedossa kuin Liedon XCO:ssa. Reitillä on ilmeisesti reilusti nousuja, mikä on minulle melkoista kryptoniittiä. Täytyy yrittää nauttia alamäistä sitten senkin edestä. Pitää myös muistaa ottaa alku rauhallisesti, ettei se vähäinen ruuti kastu heti lähdössä. Miettisen Olli tietää blogissaan että voittajan 50 km aika on 2h15. Sen perusteella asetan omaksi tavoitteekseni 3h30 ja neljän tunnin alitukseen olen tyytyväinen.

Näin pitkää maastolenkkiä en olekaan pitkiin aikoihin ajanut. Pitääpä oikein tarkistaa. Lohjan Oktoberfest viime lokakuussa oli 42 km, mutta sitten pitääkin mennä heinäkuulle 2011, kun ajoin Tahkon 120 km. N. 30 km lenkkejä on kalenterissa rutkasti, mutta sen pidempiä ei pahemmin ole tullut ajeltua. No eiköhän tuo huominen hoidu kunhan menee maltilla ja muistaa juoda.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti