tiistai 26. kesäkuuta 2018

Supersankarifiilis

Tänään oli aikaa pikaiselle lenkille iltapäivällä. Lähdin ilman reppua, joten laitoin Remedyyn satulalaukun, jossa varasisuri ja hiilidioksidia. Viimeksi kun olin ilman reppua lenkillä, kävi tukalat pannut. Tällä kertaa onneksi ei.

Tarkoitus oli käydä kokeilemassa muutamaa segmenttiä ihan täysii. Jo heti alkumetreistä oli tosi skarppi fiilis ja hyvä hapoton jalka. Johtuikohan se kenties siitä, että selässä ei roikkunut sitä 3-6 kg apinaa? Parinkymmenen minuutin alkuverryttelyn jälkeen tykittelin menemään Kylmäojanmetsä S-N pätkän optimaalisen kuivissa olosuhteissa. Ei ollut tavallisia mutakohtia tai liukkaita juuria. Pätkä meni omasta mielestä sujuvasti tasaisen reipasta vauhtia, mutta yllättäen oma ennätys parani 13s ja lopputulos oli 44 kuskin porukassa KOM!

Pienen hengähtämisen jälkeen survoin Kulomäen täyttömäen ylös omalla mittapuulla liki lentäen. Syke oli toki punaisella mutta pyörä kulki. Ylhäällä olin 23s nopeammin kuin koskaan ennen,  sijoitus 108/381. Kärkeen ei minulla ole tällä pätkällä asiaa, koska Suomen parhaat XC-pyöräilijät ovat sitä Korson maratonilla kilpaa tahkonneet.

Näihin suorituksiin olin tosi tyytyväinen, olo oli kuin supersankarilla. Kokeilin kuitenkin vielä Täyttömäen juurella-pätkää, jossa olen ennestäänkin ykkösenä. Jäin parhaasta ajastani nyt seitsemän sekuntia lähinnä siksi, että tässä vaiheessa kesää polku on jo niin pusikoitunut että siellä on vaikea mennä kovaa. Sitten poljin melko rauhallista vauhtia vielä muutaman ketunlenkin ja palasin tyytyväisenä kotipesään. Jätän kyllä toistekin repun kotiin, jos ei tarvitse pulloa enempää vettä tai sisäkumia kummempia varaosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti