keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Tubeless osa VII

Tämä on vanha asennus viime syksyltä, eikä taida olla hyödyksi oikein kenellekään koska noita renkaita ei enää tehdä, mutta pannaan kuitenkin muistiin nyt kun ehtii kirjoittamaan. Renkaat on kyllä edelleen päällä, mutta käyttöä ei ole ollut kuukausiin.

Löysin varastosta vanhat käytetyt ekan mallin Black Chili Mountain Kingit ja päätin ajaa ne litkutettuna loppuun ennen roskistamista. Takarenkaassa (protection) alkaa nappulat olla lopussa; eturenkaassa (supersonic) on hyvin nappulaa, mutta kyljet on aika herkkänä. Aion kyllä kevätkauden näillä kuitenkin aloittaa, kun olen ne kerran vanteelle saanut.

Shimano XT M775 + Continental Mountain King Protection 2.4
Tämä combo nousi ihan normaalisti ja alkoi pitää ilmaa tarmokkaan ravistelun jälkeen. Ilma on myös pysynyt monta kuukautta ilman sen kummempia toimenpiteitä.

Shimano XT M775 + Continental Mountain King Supersonic 2.4
Vanteelle nostaminen oli aika hankalaa ja ilman pitäminen erityisen hankalaa. Supersonic-kylki on niin ohut ja pientä reikää täynnä, että litku tihkuu sieltä läpi ekstranopeasti. Sain tämän renkaan kuitenkin ajokuntoiseksi, mutta ilmat tulee pihalle parissa vuorokaudessa. Pumpattava siis aina ennen lenkkiä ja kiviin hieromista on syytä välttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti