sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Jarrut karkaistu


Viikonlopun ajomahdollisuudet tärvääntyivät, kun lievät flunssaoireet pakottivat lepäämään. Ajamisen korvikkeeksi sai kelvata pyörän ruuvailu. Asensin uuden tangon ja jarrut sekä suoritin jarrujen sisäänajon.

Levyjarruja sisäänajettaessa poljetaan ensin hampaat irvessä alamäkeen jarru pohjassa. Mäen juurella kuumat jarrulevyt ja -palat kastellaan, mistä aiheutuu jännittävä sihinä ja  sakeahko höyrypilvi. Sattumalta tätä tuli tehtyä lähijunasta purkautuneen ihmislauman kummeksuvien katseiden alla. Erityisen jännittävää.

Avidin Juicy 3:sten vaihtaminen Elixir R:iin toi lyhyen testin perusteella toivotun vaikutuksen. Tehoa on enemmän ja modulaatiota erittäin runsaasti. Tosin pidin vanhojen Hayes Ninen on/off-tuntumasta hyvin paljon, mutta kai tuo laajemmalla skaalalla annosteltava jarruvoima on yleisesti ottaen parempi juttu.

Go Expossa/Fillarimessuillakin tuli tänään piipahdettua, mutta siitä retkestä ei hirveästi ole kerrottavaa. Kamera roikkui mukana, mutta kuvia otin vain kolme. Jotenkin pyörien katselu ja osien käpistely ei kiinnosta entiseen malliin. Ostin sentään messutarjouksista sveitsin armeijan vanhan villapaidan ja 4 kpl ex-ruotsin armeijan vihreitä vetoketjupooloja kun halvalla sai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti