maanantai 31. tammikuuta 2011

Kiekkoilua

 Laitoin ajovalmiiksi jonkin aikaa varastossa odotelleet uudet "kisakiekot." Hovitoimittajani (if only!) Hope on niputtanut DT:n 1.8-2.0 ohennetuilla pinnoilla yhteen pro 2-navat sekä DT Swissin XR-400 kehät ja nimittää yhdistelmää Hope Hoops-nimellä. Kiekkoja oli lieviä vaikeuksia saada käsiin, koska ne myytiin nettikaupoista loppuun parissa päivässä aina kun tavaraa tuli myytäväksi. Hinta ja laatu ovat siis näissä kiekoissa ostavan yleisön mielestä hyvässä balanssissa. Kiekkojen mukana tuli muutama varapinna sekä 9mm ja 15mm etuakselien adapterit.
 
Hopen Pro 2-takanavasta minulla on hyviä kokemuksia usean vuoden ajalta. Kyseinen napa on kestävä, melko kevyt, erittäin helppo huoltaa itse ja sen vapaaratas on ihanan äänekäs rätkättäjä. XR-400 ja DT-Swissin kehät yleensäkin ovat minulle uusi tuttavuus. Ne ovat kevyet, suhteellisen leveät ja tietojeni mukaan myös kestävät. Toivottavasti noilla kiekoilla mennään kovaa.

Punnitsin kiekkosetille painoa nakuna 1740 g. Ovat siis kevyimmät kiekot, jotka olen omistanut. Ruuvailin kiinni Superstarin Flame-jarrulevyt (eteen 180, taakse 160 mm) ja Shimanolta XT-pakan. Renkaiksi valitsin Kenda Nevegal 2.35 Maxxis Superlight-sisureilla. Tuolla rengastuksella pitäisi lähteä kokeilemaan lumirännejä. Kesän koitoksiin hankitaan sitten jotain köykäisempää kumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti