maanantai 19. syyskuuta 2016

Puujalkavitsit ei naurata

Neljä päivää sitten ihan tavallisella iltalenkillä tuli vähän pannutettua. Korson XCO-radan "On the rocks"-osiolla piti ottaa pieni loikka kiven yli kuten sata kertaa aiemminkin, mutta tällä kertaa etupyörä tösähtikin suoraan kiveen ja tangon yli oli pakko mennä. Alastulossa ehdin varoa ranteita ja vähän kierähtää oikealle kyljelle, mutta pahaksi onneksi vastassa oli kivi.

Lopputulokseksi tuli käsivarteen isot (muttei syvät) naarmut, kylkeen mustelma ja pienet naarmut sekä oikeaan reiteen oikein mojova puujalka. Pari päivää tapahtuman jälkeen myös olkapää alkoi tuntua ikävältä tietyissä asennoissa. Vahingot jäivät silti aika vähäisiksi, koska kaikki luut ja naama ovat edelleen ehjiä. Ilman alastulon kiveä olisi varmasti lenkkikin jatkunut, mutta nyt puujalka pakotti rullailemaan kotiin ja ottamaan huilia urheilusta.

Isoin harmi oli Lohjan Oktoberfestin missaaminen viikonloppuna, koska tällä kertaa olisi ollut kaikki edellytykset osallistua. Kaikki nämä vammat kuitenkin paranevat ja sitten pääsen takaisin ajelemaan. Toivottavasti hyvät kelit jatkuvat vielä silloinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti